'Miracles del Cel' està basada en una història real. Fotografia: cartell de la pel·lícula.

‘Miracles del cel’ i la importància de la fe

Una història commovedora amb un missatge cristià que costa veure avui dia

Per Rita Cózar

‘Miracles del cel’ és una pel·lícula estrenada en el 2016 i basada en una història real. Està dirigida per Patrícia Riggen i escrita per Randy Brown, encara que és una adaptació del llibre que va escriure Christy Beam, uns dels protagonistes de la pel·lícula. A més a més, és apta per a majors de set anys.

Fotografia: es.aleteia.org

Aquesta història comença amb Christy (Jennifer Garner) i Kevin (Martin Henderson) Beam i les seves tres filles en un ranxo de Texas. Un dia, una de les seves filles, Annabel (Kylie Rogers) comença a tenir forts mals de panxa que augmenten a mesura que passen els dies. Després d’estar força temps anant de metge en metge, li diagnostiquen una malaltia gastrointestinal incurable. Els metges la intenten minimitzar sense trobar la solució al problema. És llavors quan, mentre està jugant amb les seves germanes a l’arbre del seu jardí, té un accident que quasi li provoca la mort. Però no tan sols sobreviu sinó que també es cura de la seva malaltia miraculosament.

Fotografia: tvazteca.com

Jennifer Garner, l’actriu principal, ha estat protagonista en moltes altres obres exitoses com ara ‘Decisión final’ o ‘La extraña vida de Timothy Green’, la qual cosa fa que la pel·lícula et cridi més l’atenció. Durant tota la trama podem veure la unitat de la família i com la fe els ajuda a bregar amb la malaltia. També, el fet que es tracti d’una història real fa que moltes persones vulguin veure-la.

Aquesta història té un missatge d’amor, fe i esperança. Et fa apreciar tots els petits miracles que hi ha en el dia a dia, allò del que no ens adonem, la salut, l’amor… A més d’això, dona visibilitat al cristianisme, sobretot en la gent jove, i com gràcies a la fe la família tira endavant.

En aquesta pel·lícula no he pogut veure cap aspecte negatiu, ja que com és una història real, es basen en el que va passar. Per tant, encara que a la pel·lícula hi hagi aspectes que penses que podrien haver estat diferents, no podrien ser d’altra forma, ja que deixaria de ser autèntica.

En conclusió, encara que no es tracti d’una superproducció de Hollywood, val la pena veure-la simplement pel missatge que dona i perquè et fa prendre consciència del que és realment important a la vida i de la sort que tenim.