Redactors juniors

Sara Márquez Millán
Descripció
Em dic Sara Márquez Millán, estic a quart de la ESO i sóc del Prat de Llobregat. Tinc el cap ple de núvols i dracs. Si no trobes un llibre a les meves mans, compte, potser no sóc jo! Portem una cosa dolça i et guanyaràs el meu cor, parla de les meves aficions i no et desfaràs de mi. “Diferent no és dolent, simplement no és el mateix” -Anne Shirley.
Me llamo Sara Márquez Millán, estoy en cuarto de la ESO y soy del Prat de Llobregat. Mi cabeza está llena de nubes y dragones. Si no encuentras un libro entre mis manos, cuidado, ¡igual no soy yo! Tráeme algo dulce y te ganarás mi corazón, habla sobre mis aficiones y no te desharás de mí. “Diferente no es malo, simplemente no es igual” -Anne Shirley.
My name is Sara Márquez Millán, I’m in fourth of ESO and I’m from El Prat de Llobregat. My head is always full of clouds and dragons. If you don’t find a book between my hands, beware, that may be not me! Bring me something sweet and you’ll win my heart, talk about my hobbies and you’ll never get rid of me. “Different isn’t bad, it’s just not de same” -Anne Shirley.
Sorry, Sara Márquez Millán has not made any blog posts yet.
close