Redactors juniors

Loreto Roura
Descripció
Em dic Loreto Roura, tinc 14 anys i soc alumna del col·legi Pineda. Participo en Junior Report perquè l'any passat ja ho vaig fer i em va agradar bastant, a més d'anar aprenent a escriure de manera més correcta i culta. De moment no tinc molt clar el que vull ser de gran, però una carrera que m'agrada és la de enginyeria biomèdica.
Me llamo Loreto Roura, tengo 14 años y soy alumna del colegio Pineda. Participo en Junior Report porque el año pasado ya lo hice y me gustó bastante, además de ir aprendiendo a escribir de manera más correcta y culta. De momento no tengo muy claro lo que quiero ser de mayor pero una carrera que me gusta es la de ingeniería biomédica.
My name is Loreto Roura, I am 14 years old and I am a student at Pineda School. I participate in Junior Report because I did it last year and I liked it a lot, in addition to learning to write in a more correct and cultured way. At the moment I am not very clear about what I want to be when I grow up, but a career that I like is biomedical engineering.
Sorry, Loreto Roura has not made any blog posts yet.
close