Redactors juniors

Júlia Martínez
Descripció
Hola, me llamo Júlia. Tengo 15 años y soy de Barcelona. Me gusta mucho la música y bailar. De hecho, practico ballet y baile contemporáneo. Tocar la guitarra me relaja mucho y pasear por la playa es una de mis distracciones favoritas. Pienso que este proyecto es una oportunidad para mejorar mi capacidad de expresión y poder aprender más acerca del mundo del periodismo.
Hola, em dic Júlia. Tinc 15 anys i sóc de l’Hospitalet del Llobregat. M’encanta la música i ballar. De fet, practico ballet i dança contemporània. Tocar la guitarra em relaxa molt i passejar per la platja és una de les meves distraccions favorites. Penso que aquest projecte és una oportunitat per millorar la meva capacitat d’expressió i poder aprendre més sobre el món del periodisme.
Hello, my name is Júlia. I am 15 years old and I am from Hospitalet de Llobregat. I like music and dance. In fact, I do ballet and contemporary dance. Play the guitar makes me feel relaxed and walk at the beach is one of my favorite hobbies. I think that this project is an opportunity to improve my expressive skills and to learn more about the world of journalism.
Sorry, Júlia Martínez has not made any blog posts yet.
close